Activiteiten

HHC Klaverblad toernooi

Zoals ieder jaar organiseert Volleybalvereniging Klaverblad/HHC, in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen, het meerdaags volleybalfestijn op sportpark “de Molenhoek” te Heythuysen, voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België.

Dit jaar wordt het een extra bijzonder toernooi....

Volleybalvereniging Klaverblad/HHC bestaat 50 jaar!!! 🎉🥳

Zowel op de vrijdag als op de zaterdag zal er een exclusieve feestavond georganiseerd worden met onder meer JOHN TANA en Coverband UNITE.

Op vrijdag is het feest toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder. Op Zaterdag is het feest toegankelijk voor gasten van 18 jaar en ouder. Op beide dagen geldt dat de organisatie kan vragen naar je legitimatiebewijs. Voor mensen onder de 18 jaar geldt dat alcoholgebruik niet is toegestaan. Zie voor meer info ook de website van NIX18.

Voor beide avonden dienen er kaartjes te worden gekocht. Zie onderstaande berichten voor meer info.

Niveaus

Wat betreft inschrijfniveaus hebben we jullie het volgende te bieden:

Prestatie voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kort geleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

Recreatief Hoog voor Heren, Dames of Mix

Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team. Maximaal 2 competitiespelers.

Recreatief Laag voor Heren, Dames of Mix

Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

Camping

Uiteraard is de camping ook weer open om te kamperen voor teams die dit willen; check hiervoor ook goed de site voor de nodige (nieuwe) regels hieromtrent.

Wil je al inschrijven? Dat kan!

LET OP:

  • Contant betalen voor inschrijvingen is niet mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden middels een toegestuurde mail, indien aangemeld.

  • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd. Deze worden door middel van e-tickets goedgekeurd. Hierover volgt nog verdere informatie.

  • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

Namens de toernooiorganisatie hopelijk tot ziens op 2, 3 en 4 juni 2023!

Wil je graag met ons mee feesten? Koop dan HIER je entreekaart.

(Deze link stuurt je door naar onze ticketshop waarin toegang tot de feesttent kan worden verleend)

Wil je ook komen volleyballen? Klik dan HIER om je aan te melden met je team.

Heb je al kampeerbandjes besteld? Dan hoef je die niet meer in onze e-ticketshop te bestellen. Die krijg je t.z.t. nog in je mailbox toegestuurd!

Klik hier voor het inschrijven op zaterdag!
Inschrijfgeld €35,- per team.
Kampeergeld bedraagt 7.50 euro p.p.

Dit geeft toegang tot een campingbandje waardoor je vanaf vrijdag t/m zondag toegang krijgt tot ons kampeerterrein.
Ook dient er voor aanvang 100 euro borg geleverd te worden. Borg dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Klik hier voor het inschrijven op zondag!
Inschrijfgeld €35,- per team.
Kampeergeld bedraagt 7.50 euro p.p.

Dit geeft toegang tot een campingbandje waardoor je vanaf vrijdag t/m zondag toegang krijgt tot ons kampeerterrein.
Ook dient er voor aanvang 100 euro borg geleverd te worden. Borg dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Jeugdkamp

In mei 2022 heeft de Klaverblad HHC jeugddag plaatsgevonden op het terrein van Beach Sports Leudal. In het heerlijke weer hebben de jeugdleden zich de hele dag geamuseerd met volleyballen, verschillende spellen en een heuze avonddropping.

Info over de jeugddag 2023 volgt.

 

Links

→ Opgave

Oud papier ophalen

Voor alle senioren teams  wordt een levering verwacht omtrent het oud-papier.
Via de onderstaande button is het oud-papier schema te downloaden:

​Schema 2022

Tips voor het ophalen van oud-papier:

Hou het weerbericht in de gaten...

...weer of geen weer. Oud-papier gaat door!

Nieuwjaarstoernooi

Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (zaterdag 7 januari 2023) organiseert HHC het jaarlijkste nieuwjaarstoernooi. Dit vindt plaats in de sporthal in Horn en is voor alle jeugd-,senioren- en recreantenteams. Dus iedereen is welkom! De gemaakte teams die dag bestaan dan ook uit spelers van alle teams. Het wordt dus echt een gezellige mix van iedereen! We hopen natuurlijk dat we deze traditie kunnen voortzetten met zijn allen, zodat we het jaar met zijn allen goed kunnen starten en samen een sportieve, gezellige avond kunnen hebben.

Paasactie

Voor de meeste HHC'ers wel een bekend concept: de paasactie! Vlak voor pasen vindt ieder jaar de paasactie plaats, de eerste inzamelingsactie van het nieuwe jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, chocolade paaseitjes aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Sinterklaasactie

De decembermaand betekent voor de HHC’ers dat er een actie aankomt. Dit jaar zullen we de kerstactie vervangen door de sinterklaasactie! Deze actie zal plaatsvinden vlak voor Sinterklaas en is de tweede inzamelingsactie van het jaar. De bedoeling van deze actie is dat leden uit ieder team, dus leden van de jeugd, senioren en recreanten, Sinterklaas lekkernijen aan de deur verkopen. Dit vindt vaak plaats in Horn, Haelen of Buggenum. We hopen ieder jaar weer dat de meeste van jullie lekker meedoen om hier uiteindelijk de club mee te helpen. Dit zodat de club dat jaar weer leuke activiteiten kan organiseren.

Half jaar feest

Het half jaar feest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer de eerste helft van het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het half jaar feest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van de eerste helft van het seizoen. Aan dit feest hangt altijd een thema, dus zorg dat je de verkleedkist opentrekt! Zo sluiten wel het jaar gezamenlijk met een knalfeest af!

Slotfeest

Het slotfeest, een echte traditie van HHC die natuurlijk niet gemist kan worden. Wanneer het seizoen weer erop zit en alle teams weer hebben gestreden voor een goede plaats in de competitie, is iedereen vaak toch toe aan een leuke afsluiter met hun team én natuurlijk de club. Dat maakt HHC dan ook zeker mogelijk door het slotfeest te organiseren, meestal op de laatste competitiedag van het seizoen. Tijdens het feest worden de kampioenen van dat jaar gehuldigd (jeugd, senioren en recreanten) en vieren we dat goed met zijn allen. Zo sluiten wel het seizoen gezamenlijk met een knalfeest af!

Verenigingsdag

Ieder jaar luiden wij het nieuwe seizoen in met de verenigingsdag. Tijdens deze dag worden alle jeugd en senioren teams uitgenodigd om in de sporthal in Horn een oefenwedstrijd te spelen. Na deze oefenwedstrijden luiden wij het nieuwe seizoen in met een goed feestje waarbij alle jeugd-,senioren- en recreantenteams van harte welkom zijn. Zo luiden wij met de hele club het jaar op een gezellige manier in!