Welkom bij

Klaverblad
BSL!

Beach Sports Leudal is een jonge, groeiende club waar alle sporters welkom zijn. Naast een aanbod in beachvolleybal trainingen, veldhuur en toernooien is er ook ruimte voor beachvoetbal, handbal of tennis. Kom jij je favoriete sport beoefenen of iets nieuws proberen, om daarna lekker in onze lounge te ploffen met een fris of warm drankje?

We zien je graag bij Beach Sports Leudal in Horn!

Meer over klaverblad


Het laatste nieuws


Volleybalkamp - 7 t/m 9 juni 2024
maandag 13 november 2023
Opbrengst pepernotenactie 2023
maandag 27 november 2023
Vrijwilligersdag
zaterdag 18 mei 2024
Volleybal koningsspelen 2024
zaterdag 27 april 2024

Onze trouwe
sponsoren

Partners en sponsoren

Klaverblad HHC en BSL heeft vele partners en sponsoren die de vereniging al jaren lang een warm hart toedragen. Met deze geweldige ondersteuning kunnen we als vereniging nog meer voor onze leden en dus de gemeenschap betekenen. De ondersteuning kan op vele manieren plaatsvinden, in de vorm van een financiële ondersteuning, maar ook in de vorm van goederen en/of diensten. Wij zijn onderstaande bedrijven en personen dan ook veel dank verschuldigd.

Heb je interesse om Klaverblad HHC en BSL op welke manier dan ook te ondersteunen of ken je bedrijven / personen die dit zouden willen doen. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Stuur een korte mail dan nemen we snel contact op.

Commissie PR & Sponsoring
Roy van den Bergh
E: roy@vdb-team.nl

Meer over klaverblad