Aanbod

Veldhuur

Kosten Beachveld €15,00 voor 1½ uur. Met een maximum van 8 spelers per veld.

Kosten Multiveld € 15,00 voor 1½ uur. Met een maximum van 6 spelers, bij meer dan 6 spelers betaal je per persoon extra €3,50 per persoon.

Veldhuur wordt ter plaatse afgerekend vóór je begint met spelen. Reserveren kan van te voren via deze link om zeker te zijn van een veld. Staan er al reserveringen? Dan is binnen lopen zonder reservering ook mogelijk, maar zonder garantie op een (voorkeurs) veld.

Training en abonnementen

Het aanbod dit seizoen:

 • Maandag 18.30-20.00 o.l.v. Patrick, geschikt voor ouderejaars C en B jeugd

 • Dinsdag 17.30-19.00 o.l.v. Rudi, geschikt voor CMV en eerstejaars C

 • Dinsdag 19.00-20.30 o.l.v. Rudi, geschikt A en jonge senioren (prestatief)

  Kosten training: €40 euro.

 • Donderdag 19.00-21.00 tips & trucs abonnement. 

  • Hoe werkt het? Van 19.00 tot 20.00 is er een trainer aanwezig die op verzoek van de deelnemers iets voorbereid of losse tips & trucs over beachvolleybal geeft. Daarna is er gelegenheid om vrij te blijven beachen en de nieuwe tips toe passen in het spel. Geschikt voor jeugd en senioren die de nadruk op het vrije spel willen leggen en daarbij nog iets op willen steken over beachvolleybal.

  Kosten tips & trucs: €30 euro. 

 • Vrijdag 19.30-21:30 inloopabonnement vrijdag

  • Iedere week komen beachvolleyballen voor één vaste prijs; het kan op vrijdagavond! Inloop tussen 19:30 en 20.00, volleyballen kan tot uiterlijk 21.30. Iemand meenemen zonder abonnement? Dat kan voor 3,50 voor een losse speler!

  Kosten abonnement: €25 euro.

  Extra

 • Dinsdag 19.00-20.30 of andere dag in overleg: No Jump Volley


Toernooien

Zie de toernooipagina

Multi sports

Zin in iets nieuws? Beoefen je favoriete sport op het zand, of probeer eens een nieuwe sport zoals Spikeball of neachtennis!

Multi Sports: bij Beach sports Leudal willen wij iedereen een beach of sport ervaring laten proberen dat kan op het zand of op het grasveldje naast de kantine. Naast de 6 beachvolleybalvelden hebben we ook nog een multiveld, hier kunnen de andere sporten die geen net nodig hebben op gespeeld worden. Zie een overzicht beachsporten die bij ons gespeeld kunnen worden:

 • Beach voetbal

 • Beach handbal

 • Beach voetvolley

 • Beach tennis

 • Spikeball

 • Crossnetvolleybal

 • Golf Frisbee

Beachvoetbal: Dit wordt gespeeld bij ons op het beach handbalveld, dat is 12 meter breed en 27 meterlang met 2 handbalgoaltjes, hier kun je met je vrienden lekker beach voetballen. Ervaar het verschil met voetballen op het gras; zand is namelijk niet vlak en je zult dus meer door de lucht moeten spelen.

Je voetbalskills zullen uitgebreid worden en verbeterd. Er zijn naast de lijnen en de goaltjes ook 3 beachvoetballen op onze accommodatie vraag er gerust naar. Moe van het voetballen of toe aan iets nieuwe? Reserveer dan een volleybal veld, hang het net iets lager en daag je vrienden uit voor een potje voetvolley!

Beachhandbal: er is een beachhandbal veld van 12meter bij 27 meter aanwezig. Ook de goaltjes en de 6 meterlijnen zijn er, een handbal moet je zelf nog meenemen. Je speelt beachhandbal normaal met 5 spelers in het veld en 1 keeper per team. Stuiten gaat niet, dus overspelen is belangrijk.

Er is geen cirkel maar een 6 meterlijn, je moet buiten de 6 meter aanval inzetten. Scoor je dan verdien je 1 punt, scoor je met een piroutte en een flyer, wanneer jij het 6 meter gebied in springt en je teammaat je de bal toe gooit als jij nog in de lucht hangt, je vangt en scoort, dan verdien je 2 punten voor je team. Ook als de keeper een goal scoort dan telt dit voor 2 punten.

De tijdsduur is 2 x 10 minuten en 5 minuten rust tussen de 1e en 2e helft.

Voetvolley: dit spelen de voetballers ook op het gras. Maar bij beachvoetvolley wordt gebruik gemaakt van de velden van het beachvolleybal, alleen het net wordt lager qua hoogte, voor de juiste regels zie hieronder. Spelregels lezen? Klik dan hier!

Beachtennis: ook dit kan op de beachvolleybalvelden gespeeld worden.

Er zijn 8 rackets en beach tennisballen aanwezig op onze accommodatie.

Uitproberen? Vraag ernaar in de kantine.

Spikeball: In dit spel staan twee teams rond een RoundNet, waarbij de bal op het net gestuiterd moet worden naar de tegenstanders, in de hoop zo te scoren. Benieuwd hoe het werkt? Klik dan hier.

Uitproberen? Vraag ernaar in de kantine.


Kantine

Op ons overdekt terras kun je na het sporten heerlijk loungen onder het genot van een drankje en/of hapje. Wil je niet sporten, dan ben je ook van harte welkom om de andere sporters te zien spelen.

Onze kantine is elke avond open tijdens trainingen en vrij beachen.

 • Maandag 18.30 - 21.00 uur *

 • Dinsdag 18.30 - 21.30 uur *

 • Woensdag 19.30 - 22.30 uur *

 • Donderdag 19.00 - 22.30 uur *

 • Vrijdag 19.30 - 24.00 uur *

 • Zaterdag Gesloten m.u.v toernooien

 • Zondag Gesloten m.u.v. toernooien

In de kantine zijn koude en warme dranken, diverse snacks, chips en dergelijke te verkrijgen. Voor informatie over toernooien, teamactiviteiten, feestjes en vergaderruimte kun je bij een van de kantinemedewerkers terecht.

Er zijn kleedkamers aanwezig, douchen is nog niet mogelijk. Buiten kun je je afspoelen onder een buitendouche en aan de kranen. Tevens zijn er lockerkastjes te gebruiken waar je je waardevolle spullen in kunt leggen tijdens het sporten. Sleutels voor de lockers zijn bij de kantinemedewerkers gratis te verkrijgen.

Wij streven ernaar om het terras zoveel mogelijk tas en schoen vrij te houden vanwege de veiligheid van onze bezoekers. Berg spullen dus op in de kleedkamers of lockers.

Honden zijn dan ook toegestaan, liefst aangelijnd. Ook voor onze viervoeters staat er een bak water klaar.

Betalen kan contant of met pin. Ook kunnen er consumptiepenningen worden aangeschaft, deze blijven geldig.

Groeps- en teamuitjes

Op zoek naar een leuke, originele invulling van jouw teamuitje, familiefeestje, personeelsfeest of vrienden activiteit? Kom beach sporten bij Beach Sports Leudal! Met een uitgebreid aanbod van diverse beach sporten zoals beach voetbal, beach volleybal, voetvolley, beach tennis, en nog veel meer, is er voor iedereen iets te beleven! Plof na het sporten in onze lounge en geniet van een hapje en een drankje van onze kantine. Wil je graag iets nieuws leren of een nieuwe sport uitproberen? Wij kunnen een uitgebreid aanbod aan clinics verzorgen.

Er zijn vele mogelijkheden om deze activiteit invulling te geven. We denken graag met je mee om hier een leuke activiteit van te maken.

Wil je naar onze accommodatie komen kijken, dat kan tijdens openingstijden of maak een afspraak. Voor info kun je contact opnemen met kantine beheer: Jacqueline Peeters

Mail beachsportsleudal@vchhc.nl of 0640227477, of vraag in de kantine om meer informatie.