Toernooien

Divisie toernooien

Ook bij Beach Sports Leudal worden er divisietoernooien georganiseerd. Dit zijn toernooien die door de Nevobo geregeld worden, en door het hele land gespeeld kunnen worden. Hier kan iedereen zich voor inschrijven, na elk toernooi krijg je punten en met deze punten kun je, je weer inschrijven voor een ander toernooi, hoe meer punten je verzameld/bij elkaar speelt hoe hoger je je op de plaatsingslijst staat bij een toernooi. Er zijn ieder weekend vanaf mei tot September divisietoernooien.

De Divisietoernooien zijn 5 niveau’s ingedeeld. De 3e divisie is het instap niveau om te beachen bij de volwassenen/18+, hierna volgen de 2e divisie en 1e divisie, de topdivisie en als hoogste de eredivisie.

Meer weten over divisietoernooien? Klik dan hier!

Enthousiast en zelf komen beachen op een toernooi? Zoek dan in de toernooifinder naar een toernooi!

Junior Beach Circuit

JBC (Junior Beach Circuit): Dit zijn de landelijke of regionale beachvolleybaltoernooitjes voor de jeugd. Hier speel je in leeftijdscategorie die ingedeeld zijn voor jongens en meisjes, alleen de jongste categorie is gemixt. Dit is de groep <13, de andere leeftijdsgroepen zijn verdeeld in meisjes en jongens, dit zijn dus M/J<15, M/J<17, M/J<19. Ook hier krijg je punten voor elk toernooi dat je speelt. En net als bij de divisie toernooien hoe meer punten hoe beter je geplaatst wordt in een toernooi.

Meer weten? Klik dan hier!

Enthousiast en zelf komen beachen op een toernooi? Zoek dan in de toernooifinder naar een toernooi!

Recreatief

Ook voor de minder prestatieve volleyballers is er uitdaging bij Beach Sports Leudal. Zo organiseren wij ieder jaar recreatieve toernooien voor zowel jeugd als senioren, en soms met aansluitende barbecue of andere aanvullende activiteiten. Wil je op de hoogte blijven van de actuele planning? Bekijk dan onze jaarkalender!

Op zoek naar een recreatief toernooi buiten BSL? Neem dan eens een kijkje bij het Summer Beach Volleybal Circuit. Met categorieën van 2x2 tot 6x6 voor zowel mannen, vrouwen als mix is er voor iedereen wel iets leuks!

Junior Beach Circuit

NIEUW in het beachvolleybal: King of the Court toernooien!

Zijn jullie klaar voor de uitdaging? Spanning, tijdsdruk en een afvalrace zijn de perfecte ingrediënten voor een toernooi King of the Court. Behaal jij in de ronde minste punten aan de King-side? Dan moet je helaas het spel verlaten. Blijf jij over tot het eind? Dat strijd je om de titel King of the Court of Queen of the Court bij Beach Sports Leudal!

Benieuwd hoe de profs deze competievorm aanpakken? Bekijk dan deze video!