Wedstrijden

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is o.a. verantwoordelijk voor het opgeven van de competitieteams bij de, draagt zorg voor het (desgevraagd) verplaatsen van competitiewedstrijden en geeft wekelijks de uitslagen door aan de Nevobo.

In samenwerking met de technische commissie zorgt het wedstrijdsecretariaat tevens voor het indelen van de teams in de beschikbare zalen. Heb je een vraag voor het wedstrijdsecretariaat? Stuur een mailtje naar wedstrijdsecretariaat@vchhc.nl.

Links

Infobulletin wedstrijdwijziging
→ Zaalindeling 2021-2022

Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretaris
Angelique Roumen

Wedstrijdformulieren
Victor Hurxkens

Scheidsrechters

Verhindering

  • Zorg zelf voor een vervanger en stuur een mailtje naar scheidsrechter@vchhc.nl

  • Zorg ervoor dat jouw vervanger tevens over de benodigde licentie voor het fluiten in de desbetreffende klasse beschikt.

Let op! De volgende regel is van kracht:
Voor de eerste persoon van een team, die zonder geldige reden niet op komt dagen bij zijn of haar arbitrageverplichting, volgt een waarschuwing voor het hele team. Als de tweede persoon van het betreffende team zijn arbitrageverplichting niet nakomt, volgt een schorsing voor deze persoon voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. Is bij jou wedstrijd de scheidsrechter of teller niet komen opdagen? Stuur een mailtje naar scheidsrechter@vchhc.nl

Spelregels

Er wordt vanuit gegaan, dat leden die bij een wedstrijd staan ingedeeld om te fluiten, dan wel te tellen, de spelregels voor het betreffende niveau beheersen en in staat zijn een wedstrijdformulier naar behoren in te vullen. Hieronder vind je de actuele spelregels voor senioren/jeugd en CMV, als ook een document met de instructies voor het invullen van het wedstrijdformulier.

 

In de rechterkolom vind je een link naar een overzicht met de huidige spelregels

Licenties

Scheidsrechters dienen altijd in het bezit te zijn van een geldige licentie voor het fluiten van een wedstrijd in de desbetreffende klasse.

In de rechterkolom vinden jullie alle gegevens wat betreft de licentie die je nodig hebt om te fluiten.

Links

link naar huidige fluit en telschema
Informatie over DWF
Spelregels Nevobo
Benodigde licenties

Scheidsrechterscommissie
Scheidsrechtercoördinator
Roland Verhoeven

06-25442521

Interesse om scheidsrechter te worden?
Stuur een mailtje naar scheidsrechter@vchhc.nl

DWF

Alle informatie over het gebruik van het DWF , digitaal wedstrijd formulier kun je vinden in de rechterkolom .

Links

Info DWF

Kleding

Het wedstrijdshirt word door de club ter beschikking gesteld. De wedstrijdbroek is voor eigen kosten. Om uniformiteit te creëren willen we graag dat de spelers dezelfde broeken dragen. Deze zijn te verkrijgen bij de club. Klik hier om een wedstrijdbroek te bestellen.