Info

Info jeugd/cmv

Belangrijke informatie voor ouders/verzorgers hebben we op een rijtje gezet. Klik hier voor het informatieblad.

Proefles

Wil je graag gaan volleyballen maar je bent nog niet helemaal zeker, neem dan een aantal proeflessen.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar  secretaris@vchhc.nl . We zullen zorgen dat je een aantal trainingen met een team kunt meespelen.

Aanmelden voor lidmaatschap

Lees eerst onze privacy policy

Het (digitale) formulier graag volledig invullen. Voor aanmaak spelerskaart hebben we een pasfoto nodig. Deze o.v.v. naam nieuw lid sturen naar het secretariaat.

Klik HIER om je aan te melden

Afmelden en wijzigen gegevens

Indien u zich wilt afmelden als lid of u persoonlijke gegevens wijzigen, kunt u een bericht sturen naar secretariaat.

Contributiegelden

Klik HIER voor de tarieven seizoen 2023-2024

Huishoudelijk reglement

Aan een lidmaatschap zijn ook enkele huishoudelijke regels gebonden, deze hebben we in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld en gebundeld in een document.

Klik hier om het huishoudelijk reglement te openen (PDF)

Preventie- en integriteitsbeleid VC HHC

‘We willen een vereniging zijn waar iedereen veilig en plezierig kan sporten. Een vereniging waar iedereen zich veilig voelt om zich te ontwikkelen binnen de sport. Binnen onze vereniging is daarom geen plek voor grensoverschrijdend gedrag. We zijn observatief naar elkaars gedrag en spreken iemand aan als hij of zij zich (onbewust) toch op een grensoverschrijdende manier gedraagt.’

Onder grensoverschrijdend gedrag valt pesten, seksuele intimidatie, beledigen en lichamelijke of verbale agressie. Een trainer en/of coach heeft ontzettend veel invloed in het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. Vaak gaan er veel stappen vooraf aan ongewenst gedrag: die kun je leren herkennen. Belangrijk daarbij is vooral om goed te observeren, uit te spreken wat je ziet en niet te snel aannames te doen.

Klik hier voor ons preventie- en integriteitsbeleid

Meldprotocol

De meldcode grensoverschrijdend gedrag is bedoeld om bestuursleden van verenigingen en de bestuurder/ directie van sportbonden te ondersteunen bij een incident. De meldplicht seksuele intimidatie en misbruik rust op bestuursleden van alle aangesloten verenigingen, sportbonden en anders georganiseerde sport onder de koepel van NOC*NSF.


Klik op onderstaande link voor het protocol:

https://centrumveiligesport.nl/media/1034/181119_de-meldcode-gog-en-meldplicht-si-sport_def.pdf

Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) 
De VCP is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor eenieder die opmerkingen of vragen heeft met betrekking tot seksuele intimidatie of andere grensoverschrijdend gedrag (agressie, pesten, discriminatie, e.d.) of over een concreet incident een gesprek wil met de vereniging. De VCP is aanspreekbaar voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur.

Vertrouwenscontactpersoon binnen VC HHC is Mevrouw Rafke van Dijk - Engelen.
Email: vertrouwenspersoon@vchhc.nl 

 

Berichten naar dit emailadres worden direct doorgestuurd naar de vertrouwenspersoon, ze zijn niet inzichtelijk voor leden, trainers, coaches of het bestuur van VC HHC